Afscheidscadeau

Een origineel afscheidscadeau voor een collega:

Afscheid nemen in nooit iets waar je naar uit kijkt, ook niet als het een collega betreft. Daarom wil je altijd op goede manier uit elkaar gaan. Verzin dus een origineel afscheidscadeau voor een collega.

Waar houd diegene van? Denk dan vooral aan: Wat voor type is hij/zij? Tegenwoordig is een origineel afscheidscadeau voor een collega al snel een bon.

Je kunt bonnen voor alles krijgen. Van een boekenbon tot een beautybon of een bon om te gaan skydiven. Je kunt het zo gek maken als jezelf wilt. Dat laatste is trouwens wel een origineel afscheidscadeau voor een collega! Dronken jullie samen een theetje tijdens de pauze? Overweeg dan bijvoorbeeld een mooie selectie losse thee! Probeer ergens een verbinding te zoeken met wat jullie samen hadden, dàt maakt je cadeau nog zoveel mooier!

Origineel afscheidscadeau collega

Hoeveel mensen kunnen nu zeggen dat ze zijn gaan skydiven?

Is hij/zij meer een rustig persoon dan is een origineel afscheidscadeau voor een collega bijvoorbeeld een workshop. Er zijn tegenwoordig vele workshops, van een workshop koken tot een workshop bloemschikken. Is hij/zij vooral met uiterlijke verzorging bezig dan past een beautybon, kappersbon of een zonnebank bon misschien beter. Hadden jullie een spirituele connectie? Overweeg dan bijvoorbeeld een meer spiritueel cadeau zoals deze powerbead armbanden, bijvoorbeeld!

Kortom als je een origineel afscheidscadeau voor je collega verzint, gaan jullie ook op een fijnere manier uit elkaar en zult u merken dat dit ook u een fijner gevoel geeft.