Hieronder volgen een paar afscheidscadeaus om jouw stage vast en zeker goed af te sluiten

Als jouw stage beëindigd is dan is het meestal een kleinigheidje om de collega’s iets te geven om hen te bedanken voor de voorbije periode. Een afscheidscadeau voor de stage wil immers zeggen “dank je wel” omdat jullie mij de kans hebben gegeven om de voorbije maanden iets te mogen bijleren wat waarde heeft gehad aan mijn opleiding. Vaak zal het je ook wat extra positieve “vibe” scoren in je reflectieverslag, natuurlijk!

Als je een afscheidscadeau van de stage geeft dan hechten mensen daar meer waarde aan en dan denken ze ook met trots aan die ene periode terug waarin ze jou hebben mogen begeleiden.

Afscheidscadeau stage

Zelfgebakken taart

Het beste afscheidscadeau van de stage is nog altijd iets wat je zelf hebt gebakken. Waar je zelf moeite voor deed creëer je meer waardering voor iets wat je eigenlijk maar gewoon in de winkel hebt gekocht. Dit afscheidscadeau van de stage tezamen met een kop koffie, gezelligheid gegarandeerd! Hier kan je alvast leuke tips vinden om zelf een heerlijke appeltaart te bakken!

Een foto met jouw collega’s

Dit afscheidscadeau van jouw stage zal men altijd op het bureau kunnen zetten en zal er altijd permanent een herinnering van je zijn in het bedrijf waar je werkte. Men zal er je nog lang herinneren en missen.