We gaan je missen!

Wil je een afscheidscadeau maken? Denk na over de persoon aan wie je het cadeau gaat geven. Moet het een gebruiksvoorwerp zijn of decoratief?

Je kan een afscheidscadeau maken voor een collega die op pensioen gaat of van werk verandert. Dit kan bijvoorbeeld een collage zijn van foto’s van alle collega’s zodat de gepensioneerde een zichtbaar aandenken aan jullie heeft. Je kan ook een afscheidscadeau maken voor iemand die verhuist naar een verdere plek zodat je hem of haar minder gaat zien.

afscheidscadeau maken

Dan kan je er bijvoorbeeld streekgebonden dingen in verwerken

Een cadeaumand maken is leuk en je kan er speciale lekkernijen in stoppen of zelf een cadeaubon maken zodat hij of zij met jou kan gaan shoppen in hun favoriete winkel. Dan heb je er nog een gezellig dagje bovenop.

Als je nog op school zit, kan je een afscheidscadeau maken voor je juf of meester op het einde van het schooljaar. Dit om te laten zien dat je graag bij hen in de klas zat. Maak dan best een knutselwerkje, iets persoonlijks van jou is altijd leuk – maak bijvoorbeeld zelf een boeket met crepepapier voor de juf! Een afscheidscadeau maken kan emotioneel zijn maar doet deugd voor degene die vertrekt.